CORONA-MEDDELELSE

Opdateret mandag 26. maj 2020

Det er vigtigt for os, at vi passer på hinanden i disse tider. Derfor tager vi hos PIEDI alle de nødvendige forholdsregler, når du handler både fysisk og online hos os.

Butikken holder igen åbent som normalt:

Man-tors 10-17.30
Fredag 10-18
Lørdag 10-16
Søndag Lukket

DU KAN TRYGT BESØGE OS I BUTIKKEN
Vi gør alt, hvad vi kan for at følge myndighedernes retningslinjer. Derfor må der max være 8 kunder i butikken ad gangen, og der er både håndvask og håndsprit til rådighed i butikken. Butikken og lager rengøres og udluftes omhyggeligt i løbet af dagen.

FORHOLDSREGLER
Hvis du føler dig syg eller blot sløj, henviser vi dig venligst til at benytte vores webshop for at mindske smitte i butikken. Er du frisk og rask, er du meget velkommen i butikken, så længe du tager dine forholdsregler - så tager vi vores. Vi opfordrer desuden til at holde min. 1 meters afstand både til os og andre kunder.

LÆNGERE BEHANDLINGSTID PÅ RETURORDRER
Har du shoppet på vores webshops og ønsker at returnere en ordre? Du kan fortsat returnere din ordre som altid. Du har 14 dages fuld returret på alle varer fra den dag, du modtager din ordre. Læs mere om hvordan du returnerer her.

Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikkket forekommer en mindre forsinkelse ved behandling af returordrer, da disse af sikkerhedsmæssige årsager sættes i 48 timers karantæne, når vi modtager dem. Du modtager en mail fra os, så snart vi har behandlet din returordre.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Har du spørgsmål kan du kontakte os telefonisk på +4525264040 i butikkens åbningstider eller via vores kontaktformular.

Grundet omstændigerne omkring Corona er vi i denne tid underbemandet, og der kan derfor forekomme noget længere svartid både telefonisk og på mail. Vi takker for din forståelse og tålmodighed


De bedste hilsner
Familien Myrrhøj
Team PIEDI