FORTRYDELSESRET


I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder, at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Send en mail til info@piedi.dk med information om, at du fortryder købet. Du skal oplyse navn, ordrenummer og vare(r). Varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Dvs. ubrugt og i samme emballage.

NB! Vær venligst opmærksom på, at skoæsken ikke må beskadiges, tapes til eller bruges som den yderste emballage, da varen ellers ikke kan videresælges i original emballage. Send venligst æsken indpakket i papir, en pose, plastic eller andet, der beskytter æsken.

Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Der kan gå et par dage, før beløbet figurerer på din konto. Vi gør opmærksom på, at der ved betaling med Mastercard kan gå op til 45 dage, fra bestilling er afgivet, til beløbet figurerer på din konto.

NB! Skriver du fejl i din adresse, og vi modtager den retur fra GLS/UPS, betaler du selv denne returfragt/ekspeditionsgebyr på 150 kr, så tjek altid at du skriver den rigtige adresse. Nægter du at modtage pakken fra den valgte pakkeshop, eller får du ikke hentet pakken i tide, skal du være opmærksom på, at du vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr. De 150 kr. modregnes dit ordrebeløb.

Du betaler selv porto og andre eventuelle omkostninger i forbindelse med returnering, og det står dig frit for, hvilket fragtfirma du returnerer med, dog modtager vi IKKE pakker fra DAO. Du kan nemt og billigt købe en returlabel til 55 kr. nederst på vores webshop. Denne service tilbydes kun returordrer fra danske adresser, og pakkens længste side må ikke overstige 80 cm, og pakken må ikke veje over 5 kg.
VIGTIGT!
Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav eller pakker leveret til postbutik/pakkeshop samt pakker leveret med DAO.

Alle pakker skal returneres MED OMDELING eller leveres personligt til:

Piedi
Østeraagade 2
9000 Aalborg
Danmark