1. INDLEDNING
2. BESTILLING
3. PRISER OG BETALING
4. LEVERING OG FRAGTPRISER
5. FORTRYDELSESRET / RETURNERING AF VARER
6. REKLAMATION
7. PERSONDATAPOLITIK/COOKIES
8. E-MARKEDSFØRING
9. LOVVALG OG VÆRNETING




1. INDLEDNING

Piedi.dk ejes og drives af Myrrhøj Detail ApS, CVR-nr. 37276790 (herefter benævnt Piedi), Lundbyesgade 32, 9000 Aalborg, tlf.: 25 26 40 40 eller på mail: info@piedi.dk Disse handels-, salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på piedi.dk til levering i Danmark, dog ikke i Grønland og på Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt. 



2. BESTILLING

Alle priser på websitet er inklusive 25% moms og i Danske kroner. Aftaler på vores website indgås på følgende sprog: Dansk. Piedi.dk er åben 24 timer i døgnet, og det vil være muligt at handle døgnet rundt, dog undtaget under vedligeholdelse og opdatering at websitet. Du kan kun foretage køb, når e-butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på piedi.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse
Når du har bestilt en vare hos Piedi.dk, modtager du en kvittering pr. email for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende juridisk købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os. Piedi.dk har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Hvis du opdager en fejl i din ordre, efter at du har afsendt den, skal du hurtigst muligt kontakte os på telefon: +45 25264040 eller e-mail info@piedi.dk. Når først du har modtaget en e-mail om, at pakken er afsendt, er det ikke længere muligt at rette i ordren.


3. PRISER OG BETALING

Vores priser er som udgangspunkt i DKK og inklusiv lovpligtig moms på 25%. Dog ved levering uden for EU opkræves der ikke moms, og prisen vil derfor blive fratrukket 20% ved indtastning af destination. Men du gøres opmærksom på, at der på et senere tidspunkt kan blive pålagt told- og andre importafgifter, hvilket varierer afhængigt af destinationen. Disse eventuelle omkostninger afholdes af dig som kunde.

Piedi.dk benytter QuickPay til betaling. Når du handler på www.piedi.dk, kan du betale med Dankort, Mastercard, Maestro, Visakort, Visa Electron, JCB og American Express. Der pålægges ikke gebyr ved brug af Kreditkort. Din betaling bliver først trukket, når du har modtaget en e-mail om, at pakken er afsendt fra vores lager.

Det er IKKE muligt at betale med forbrugsforeningskort, gavekort og tilgodebeviser fra PIEDI.


4. LEVERING OG FRAGTPRISER

Vi leverer til følgende lande: Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Østrig, Frankrig (ikke til Korsika), Belgien og Finland

Piedi.dk tilbyder fragtfri levering til Danmark ved ordrer over 500,00 kr. Ordrebeløber derunder pålægges et fragtgebyr på 39,00 kr. til GLS pakkeshop. Levering til privatadresse pålægges et fragtgebyr på 49,00 kr. uanset ordrestørrelse. Levering til Sverige, Tyskland og Belgien pålægges et fragtgebyr på 99,00 kr. uanset ordrestørrelse. Levering til Norge pålægges et fragtgebyr på 315,00 kr. uanset ordrestørrelse. Oplysninger om fragtomkostninger vil blive vist i din indkøbskurv, når du vælger dit land som leveringssted. Levering til Østrig og Frankrig pålægges et fragtgebyr på 130,00 kr. uanset ordrestørrelse. Levering til Finland pålægges et fragtgebyr på 140,00 kr. uanset ordrestørrelse.

Piedi.dk bestræber sig på, at alle ordrer bestilt inden kl. 12.00 sendes samme dag. Bestillinger afgivet i weekenden afsendes næstkommende hverdag.
I travle perioder kan der forekomme længere leveringstid. Vi sender dog altid inden for 3 hverdage. Levering til GLS pakkeshop i Danmark vil normalt være 1-2 hverdage/udlandet 3-7 hverdage fra ordren er afsendt. Oplyste leveringstidspunkter er vejledende og kan således fraviges.


5. FORTRYDELSESRET / RETURNERING AF VARER

I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder, at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Send en mail til info@piedi.dk med information om, at du fortryder købet. Du skal oplyse navn, ordrenummer og vare. Varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Dvs. ubrugt og i samme emballage. Du bedes udfylde og vedlægge retursedlen og medsendte faktura, når du returnerer.

Du betaler selv porto og andre eventuelle omkostninger i forbindelse med returnering. Du kan nemt og billigt købe en returlabel via Pakkelabels.dk til 55 kr. nederst på Piedi.dk. NB! Køb af returlabel til 55 kr. gælder kun i Danmark. Vi kan desværre ikke tilbyde billig returlabel til udlandet endnu. NB! Vi modtager hverken pakker fra DAO, pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker leveret til postbutik. Pakken skal sendes MED OMDELING til Piedi, Østeraagade 2, DK-9000 Aalborg.

NB! Vær venligst opmærksom på, at skoæsken ikke må beskadiges, tapes til eller bruges som den yderste emballage, da varen ellers ikke kan videresælges i original emballage. Send venligst æsken indpakket i papir, en pose, plastic eller andet, der beskytter æsken. Er varens emballage brugt som yderste emballage, dvs. tapet til eller på anden måde beskadiget, opkræves der et gebyr på 150,- kr. De 150,- kr. fratrækkes returbeløbet.


OMBYTNING
Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller vare?
Så returnerer du den vare, du ikke ønsker og fortager et nyt køb på den ønskede vare på www.piedi.dk. Vi tilbagebetaler pengene for din returvare til det kort, du har anvendt ved bestilling, når denne er returneret.

RETURNERING & OMBYTNING I VORES FYSISKE BUTIK
Du kan altid returnere eller ombytte en vare i vores fysiske butik. Har du betalt med Dankort eller VISA/Dankort, overfører vi pengene til din konto samme dag. Vær dog opmærksom på, at pengene ikke kan blive udbetalt til dig direkte i butikken men overføres via webshop til det kort, du har brugt til betaling. Husk at medbringe vedlagte faktura. Du får udleveret en kvittering for returnering af vare og modtager en mail fra os, når pengene er tilbageført.

TILBAGEBETALING
Tilbagebetaling af ordrebeløb sker hurtigst muligt, efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Piedi tilbagebetaler også eventuelle fragtgebyrer i forbindelse med levering af varen, dvs. det fragtgebyr du eventuelt har betalt for levering, da du bestilte varen. Der kan gå et par dage, før beløbet figurerer på din konto. Vi gør endvidere opmærksom på, at der ved bestillinger foretaget med Mastercard kan gå op til 45 dage, fra købet er foretaget, til pengene figurerer på din konto. Piedi tilbagebetaler beløbet hurtigst efter modtagelse af returvaren, men overførelsen kan tage længere tid. Dette er Mastercards regler, ikke Piedis.

NB! Skriver du fejl i din adresse, og vi modtager den retur fra fragtfirmaet, vil du blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr, så tjek altid at du skriver den rigtige adresse. Nægter du at modtage pakken fra den valgte pakkeshop, eller får du ikke hentet pakken i tide, skal du være opmærksom på, at du ligeså vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr. De 150 kr. vil blive modregnet dit ordrebeløb.


6. REKLAMATION

Som forbruger har man 2 års reklamationsret efter varen er modtaget. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

VIGTIGT:
Reklamationer uden forudgående kontakt og original kvittering vil blive afvist.
Reklamationsretten dækker fejl, som var til stede på købstidspunktet
Varer kan have skjulte fejl eller mangler ved købet, som først viser sig senere. En fejl vil typisk have været til stede på købstidspunktet, hvis den ikke opstår, fordi du har brugt varen på en forkert måde. Det kan være tilfældet, hvis du har udsat varen for en større fysisk belastning, end den kunne holde til.
Vi bestræber os på at behandle reklamationer hurtigst muligt, men der kan forekomme længere ekspeditionstid. Varen eller evt. erstatningsvare vil blive sendt retur efter behandling. Vi holder dig underettet via e-mail.

Vi stiller ikke krav til forsendelsesmetode, men du kan benytte vores returlabel via Pakkelabels.dk nederst på Piedi.dk til 55 kr. Vi tilbagebetaler selvfølgelig fragtgebyret, hvis reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes i forsvarlig emballage. Skoæsken må ikke benyttes som yderste emballage. Du bærer selv ansvaret for returpakken indtil vores modtagelse. Husk derfor at gemme postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. NB! Vi modtager hverken pakker fra DAO, pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker leveret til postbutik.
Reklamationer fremsendes eller afleveres personligt i vores butik:

Piedi
Østeraagade 2
DK-9000 Aalborg


NB! Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er og vedlægge kopi af kvittering på købet af varen. Det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger forbundet hermed. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.


KLAGEADGANG
Du har adgang til at klage til Forbrugerklagenævnet, hvis du er utilfreds med varen, du har købt, og ikke kan blive enig med os om en fornuftig løsning på tvisten. Klager kan rettes til Forbrugerklagenævnet, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk. Følg linket for at indgive en online klage hos Forbrugerklagenævnet: https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintSta...


LOVVALG & VÆRNETING
Enhver aftale indgået mellem os, under anvendelse af disse Betingelser, er underlagt dansk ret. Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.
Der vedlægges en returseddel i pakken, når du modtager din ordre. Du kan også printe en returseddel her.
Hvis returseddel er bortkommet kan du printe en ny her eller rette henvendelse til os på tlf. +45 25264040 eller info@piedi.dk


7. PERSONDATAPOLITIK


Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Myrrhøj Detail Aps ("vi" eller "os") behandler og sikrer dine personoplysninger.


INTRODUKTION
Når du besøger piedi.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies ( se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI?
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter piedi.dk, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

HVORFOR & HVORDAN BENYTTER VI DE INDSAMLEDE PERSONOPLYSNINGER?
Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde eller bruger af piedi.dk

- F.eks. når du bruger piedi.dk, benytter vi dine oplysninger til at leverer de ønskede produkter eller andres services. Hvis du laver et køb på piedi.dk, deltager i en aktivitet eller kampagne bruger vi dine kontaktoplysninger til at kommunikere med dig om produktet, levering, kampagnen eller aktiviteten.

Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice via e-mail, profil/konto på piedi.dk eller telefon.

- Henvender du dig til os med spørgsmål til ordre/produkt benytter vi dine oplysninger til at vejlede dig og rette evt. fejl

Markedsføring. At vise relevante produkter, for inspiration og anbefalinger via piedi.dk og e-mail.

- Hvis du giver din tilladelse, vil vi sende dig seneste nyheder og information om PIEDI aktiviteter, kampagner, konkurrencer og produkter. Du kan når som helst fravælge den tilladelse du har givet på de tilsendte nyhedsmails eller direkte på piedi.dk her: www.piedi.dk/nyhedsbrev

Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med PIEDI, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse på piedi.dk og udvikling af nye funktioner. Dette omfatter også at beskytte, administrere og vedligeholde piedi.dk, brug af piedi.dk, køb og til at forstå vores kunders præferencer.

Bedrageri, risiko og lovgivning. For at forhindre bedrageri, udføre risikovurdering og overholde gældende lovgivning.

DATAOPBEVARING

- PIEDI vil opbevare dine personoplysninger, hvor vi har et løbende legitimt forretningsmæssigt behov for at gøre det (for eksempel, mens du har en konto hos os, eller for at gøre det muligt for os at opfylde vores retlige forpligtelser, herunder skattemæssige og regnskabsmæssige forpligtelser).

- Hvis du gør indsigelse mod vores behandling af visse områder af dine personoplysninger (herunder i forbindelse med modtagelse af markedsføringsmeddelelser fra os), vil vi føre en fortegnelse over din indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger, således at vi kan fortsætte med at respektere dine ønsker.

- Vi vil slette eller permanent anonymisere dine personoplysninger på det tidspunkt, hvor vi ikke længere behøver at behandle dem i overensstemmelse med vores forretningsmæssige behov eller af enhver juridisk årsag.

DELING AF PERSONOPLYSNINGER
PIEDI deler dine personoplysninger med:

- Tredjeparter, som behandler personoplysninger på PIEDIs vegne, f.eks. behandling af kreditkort og betalinger, forsendelse og levering, hosting, distribution af e-mails, analyser samt administration af visse tjenester og funktioner på piedi.dk. Ved brug af tjenesteydelser fra tredjemænd indgår vi aftaler, der forpligter dem til at implementere passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger.

- Ethvert retshåndhævende organ, tilsyns- eller offentlig myndighed, domstol eller anden tredjepart, hvor vi mener, at videregivelse er nødvendig i henhold til gældende lovgivning eller forordninger.

- Data om din brug af piedi.dk, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" nedenfor.

- Nye ejere eller nye enheder i tilfælde af en selskabsomstrukturering, salg eller køb, der påvirker vores forretning.

- Enhver anden person, forudsat at du har givet dit samtykke. PIEDI vil aldrig sælge, distribuere eller på anden måde dele dine personoplysninger, medmindre vi har dit samtykke.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

SIKKERHED
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi kan yderligere forsikre dig om, at dine oplysninger ikke vil blive brugt af eller solgt til en udefrakommende tredjepart. Kreditkortoplysninger sendes krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Du kan kontrollere, om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås øverst i din browser.

PIEDI RESPEKTERER DINE RETTIGHEDER
Nedenfor er en oversigt over dine rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger, som PIEDI håndterer:

- Hvis du ønsker at anmode om sletning af dine personoplysninger, kan du gøre det ved at kontakte os via kontaktoplysningerne, der er angivet nederst.

- Du har til enhver tid ret til at fravælge modtagelse af markedsføringsmeddelelser, som vi sender dig. Du kan udøve denne rettighed ved at bruge afmeldingsfunktionaliteten i den meddelelse, som du modtager eller ved at afmelde på www.piedi.dk/nyhedsbrev.

- Tilsvarende, hvis vi indsamler og behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, så kan du trække dit samtykke tilbage til enhver tid. Tilbagetrækning af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af eventuel behandling, som vi udførte før din tilbagetrækning, og vil heller ikke påvirke behandling af dine personoplysninger, der udføres på baggrund af en anden lovlig behandlingshjemmel.

- Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet om vores indsamling og brug af dine personoplysninger.

- Vi svarer på alle anmodninger, som vi modtager fra enkeltpersoner, der ønsker at udøve deres rettigheder i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

HVAD ER EN COOKIE?
piedi.dk anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvad bruges cookies til på piedi.dk?

- Browsing. Når du besøger piedi.dk, indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen af individuelle elementer på piedi.dk og til at understøtte vores markedsføring.

- Analytisk værktøj. Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistikker om brugen af piedi.dk til at give dig en bedre oplevelse.

- For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

- Tredjeparts cookies. piedi.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser. Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på piedi.dk, her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics der er leveret af Google.

- Funktionalitet. På piedi.dk sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på piedi.dk. Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på piedi.dk. herudover lagres der cookies, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv m.v.

Hvordan undgår jeg cookies?
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

INDSIGT & KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@piedi.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Vi kan afslå anmodninger, der uden grund gentages, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben, påvirker andre enkeltpersoners personlige data.

Udviklingen går stærkt så vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du kan kontakte PIEDI vedr. ovenstående på:
E-mail: info@piedi.dk

Eller pr. brev til:
Myrrhøj Detail ApS
Att: Privatliv
Lundbyesgade 32
DK-9000 Aalborg
CVR: 37276790
Telefon: +45 25 26 40 40


8. E-MARKEDSFØRING


Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm. Nyhedsbrevet modtager du kun, når du selv har tilmeldt dig. 



9. LOVVALG OG VÆRNETING

Alle køb af varer på piedi.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.