handelsbetingelser


1. INDLEDNING
2. BESTILLING
3. PRISER OG BETALING
4. LEVERING OG FRAGTPRISER
5. FORTRYDELSESRET (RETURNERING/OMBYTNING)
6. REKLAMATION
7. PERSONDATAPOLITIK/COOKIES
8. E-MARKEDSFØRING
9. LOVVALG OG VÆRNETING




1. INDLEDNING

Piedi.dk ejes og drives af Myrrhøj Detail ApS, CVR-nr. 37276790 (herefter benævnt Piedi), Lundbyesgade 32, 9000 Aalborg, tlf.: 25 26 40 40 eller på mail: info@piedi.dk
Disse handels-, salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på piedi.dk til levering i Danmark, dog ikke i Grønland og på Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt. 



2. BESTILLING

Alle priser på websitet angives inklusive moms. Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.
Aftaler på vores website indgås på følgende sprog: Dansk
Piedi.dk er åben 24 timer i døgnet, og det vil være muligt at handle døgnet rundt, dog undtaget under vedligeholdelse og opdatering at websitet. Du kan kun foretage køb, når e-butikken er åben og tilgængelig.
For at handle på piedi.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.
Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i "indkøbskurven". Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af indkøbskurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne.
Eventuelle ekstra betalinger for f.eks. fragt og betalingskortgebyrer vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til betale.
Når du er klar til at bestille, klikker du på "Kassen", hvorefter du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., betalingsform og vælger leveringsform.
Du kan ændre indhold i indkøbskurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen "Bekræft ordre". Herefter går din ordre videre til piedi.dk.
Piedi.dk benytter QuickPay.
Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling kort tid efter din bestilling. Denne kvittering fungerer også som din ordrebekræftelse. 



3. PRISER OG BETALING

Vores priser er som udgangspunkt i DKK og inklusiv lovpligtig moms på 25%.
Dog ved levering uden for EU opkræves der ikke moms, og prisen vil derfor blive fratrukket 20% ved indtastning af destination. Men du gøres opmærksom på, at der kan blive pålagt told- og andre importafgifter, hvilket varierer afhængigt af destinationen.
Vi tager forbehold for regne- og tastefejl, moms-, valuta- og afgiftsændringer, prisstigninger, force majeure, udsolgte/udgåede varer.
På vores webshop er der mulighed for at betale med Dankort, Mastercard, Maestro, Visakort, Visa Electron og American Express. Alle priser er inkl. moms. Der pålægges ikke gebyr ved brug af Kredit kort.

Beløbet for varen trækkes fra kortholderens konto, når varen afsendes!


4. LEVERING OG FRAGTPRISER


Ved forsendelse til dansk adresse gælder følgende fragtrater:
Vi har GRATIS fragt i DK til GLS Pakkeshop på alle ordrer over 499 kr. På mindre ordrer koster fragten fra 39 kr. Levering til privatadresser i DK koster 49 kr. uanset ordrestørrelse.Ved forsendelse til udlandet gælder følgende fragtrater:
Sverige og Tyskland: 99 kr. uanset ordrestørrelse. Ordren sendes til GLS Pakkeshop.
Norge: 315 kr. uanset ordrestørrelse. Ordren sendes med UPS til privatadresse.
Oplysninger om fragtomkostninger vil blive vist i din indkøbskurv, når du vælger dit land som leveringssted. Lagervarer sendes som samlet levering inden for 3 hverdage fra varelageret. Der tages forbehold for udsolgte varer på bestillingstidspunktet. Hvis en vare er udsolgt vil dette normalt blive oplyst i forbindelse med bestillingen, men vi forbeholder os ret til at angive dette i en eventuel senere e-mail.
Levering til GLS pakkeshops i Danmark vil normalt ske inden for 1-3 hverdage fra ordren er afgivet. Leveringer til udlandet vil normalt ske inden for 4-7 hverdage. Oplyste leveringstidspunkter er vejledende og kan således fraviges.


5. FORTRYDELSESRET

I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder, at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Send en mail til info@piedi.dk med information om, at du fortryder købet. Du skal oplyse navn, ordrenummer og vare. Varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Dvs. ubrugt og i samme emballage. Du bedes udfylde og vedlægge retursedlen og medsendte faktura i returneringen. Print returseddel her. Du betaler selv porto og andre eventuelle omkostninger i forbindelse med returnering. Du kan nemt og billigt købe en returlabel til 55 kr. her. NB! Køb af returlabel til 55 kr. gælder kun i Danmark. NB! Vi modtager hverken pakker fra DAO, pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker leveret til postbutik. Pakken skal sendes MED OMDELING til Piedi, Østeraagade 2, DK-9000 Aalborg.

NB! Vær venligst opmærksom på, at skoæsken ikke må beskadiges, tapes til eller bruges som den yderste emballage, da varen ellers ikke kan videresælges i original emballage. Send venligst æsken indpakket i papir, en pose, plastic eller andet, der beskytter æsken.


Ombytning
Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller vare?
Så returnerer du den vare, du ikke ønsker og fortager et nyt køb på den ønskede vare på www.piedi.dk. Vi tilbagebetaler pengene for din returvare til det kort, du har anvendt ved bestilling, når denne er returneret.

Returnering/ombytning i vores fysiske butik
Du kan altid returnere eller ombytte en vare i vores fysiske butik. Har du betalt med Dankort eller VISA/Dankort, overfører vi pengene til din konto samme dag. Vær dog opmærksom på, at pengene ikke kan blive udbetalt til dig direkte i butikken men overføres via webshop til det kort, du har brugt til betaling. Husk at medbringe vedlagte faktura. Du får udleveret en kvittering for returnering af vare og modtager en mail fra os, når pengene er tilbageført.

Tilbagebetaling
Tilbagebetaling af ordrebeløb sker hurtigst muligt, efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Der kan gå et par dage, før beløbet figurerer på din konto. Vi gør endvidere opmærksom på, at der ved bestillinger foretaget med Mastercard kan gå op til 45 dage, fra købet er foretaget, til pengene figurerer på din konto.

NB! Skriver du fejl i din adresse, og vi modtager den retur fra fragtfirmaet, vil du blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr, så tjek altid at du skriver den rigtige adresse. Nægter du at modtage pakken fra den valgte pakkeshop, eller får du ikke hentet pakken i tide, skal du være opmærksom på, at du ligeså vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr. De 150 kr. vil blive modregnet dit ordrebeløb.


6. REKLAMATION

Som forbruger har man 2 års reklamationsret efter varen er modtaget.
Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

Reklamationer fremsendes eller afleveres personligt til Piedi.dk i vores butik.
Reklamationer vil, som udgangspunkt, ikke blive behandlet med det samme, men indgå i vores normale flow af returvarer og reklamationer. Varen eller evt. erstatningsvare vil blive sendt retur efter behandling

Vi stiller ikke krav til forsendelsesmetode, men vi anbefaler, at man får en kvittering for afsendelse, når man sender en vare til Piedi.dk, så man har et bevis på, at man har sendt pakken, såfremt den skulle gå tabt i posten. Dette gælder også, hvis man vælger at benytte en returpakkelabel fra Piedi.dk. NB! Vi modtager dog hverken pakker fra DAO, pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker leveret til postbutik. Pakken skal sendes MED OMDELING til Piedi, Østeraagade 2, DK-9000 Aalborg.

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er og vedlægge kopi af kvittering/faktura på købet af varen. Det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger forbundet hermed. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 150,00 kr. for undersøgelse af varen.

Husk at få en kvittering for afsendelse, og at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage. Brug ikke skoæsken som yderste emballage. Du bærer selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.


Klageadgang
Du har adgang til at klage til Forbrugerklagenævnet, hvis du er utilfreds med varen, du har købt, og ikke kan blive enig med vores Kundeservice om en fornuftig løsning på tvisten. Klager kan rettes til Forbrugerklagenævnet, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk. Følg linket for at indgive en online klage hos Forbrugerklagenævnet: https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintSta...


Lovvalg og værneting
Enhver aftale indgået mellem os, under anvendelse af disse Betingelser, er underlagt dansk ret. Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.
Der vedlægges en returseddel i pakken, når du modtager din ordre. Du kan også printe en returseddel her.
Hvis returseddel er bortkommet kan du printe en ny her eller rette henvendelse til vores Kundeservice.



7. PERSONDATAPOLITIK


Denne privatlivspolitik forklarer,
hvordan Myrrhøj Detail Aps ("vi" eller "os")
behandler og sikrer dine personoplysninger.


Introduktion
Når du besøger piedi.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies ( se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter piedi.dk, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Hvorfor og hvordan benytter vi de indsamlede personoplysninger?
Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde eller bruger af piedi.dk

- F.eks. når du bruger piedi.dk, benytter vi dine oplysninger til at leverer de ønskede produkter eller andres services. Hvis du laver et køb på piedi.dk, deltager i en aktivitet eller kampagne bruger vi dine kontaktoplysninger til at kommunikere med dig om produktet, levering, kampagnen eller aktiviteten.

Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice via e-mail, profil/konto på piedi.dk eller telefon.

- Henvender du dig til kundeservice med spørgsmål til ordre/produktet benytter vi dine oplysninger til at vejlede dig og rette evt. fejl

Markedsføring. At vise relevante produkter, for inspiration og anbefalinger via piedi.dk og e-mail.

- Hvis du giver din tilladelse, vil vi sende dig seneste nyheder og information om PIEDI aktiviteter, kampagner, konkurrencer og produkter. Du kan når som helst fravælge den tilladelse du har givet på de tilsendte nyhedsmails eller direkte på piedi.dk her: www.piedi.dk/nyhedsbrev

Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med PIEDI, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse på piedi.dk og udvikling af nye funktioner. Dette omfatter også at beskytte, administrere og vedligeholde piedi.dk, brug af piedi.dk, køb og til at forstå vores kunders præferencer.

Bedrageri, risiko og lovgivning. For at forhindre bedrageri, udføre risikovurdering og overholde gældende lovgivning.

Dataopbevaring

- PIEDI vil opbevare dine personoplysninger, hvor vi har et løbende legitimt forretningsmæssigt behov for at gøre det (for eksempel, mens du har en konto hos os, eller for at gøre det muligt for os at opfylde vores retlige forpligtelser, herunder skattemæssige og regnskabsmæssige forpligtelser).

- Hvis du gør indsigelse mod vores behandling af visse områder af dine personoplysninger (herunder i forbindelse med modtagelse af markedsføringsmeddelelser fra os), vil vi føre en fortegnelse over din indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger, således at vi kan fortsætte med at respektere dine ønsker.

- Vi vil slette eller permanent anonymisere dine personoplysninger på det tidspunkt, hvor vi ikke længere behøver at behandle dem i overensstemmelse med vores forretningsmæssige behov eller af enhver juridisk årsag.

Deling af personoplysninger
PIEDI deler dine personoplysninger med:

- Tredjeparter, som behandler personoplysninger på PIEDIs vegne, f.eks. behandling af kreditkort og betalinger, forsendelse og levering, hosting, distribution af e-mails, analyser samt administration af visse tjenester og funktioner på piedi.dk. Ved brug af tjenesteydelser fra tredjemænd indgår vi aftaler, der forpligter dem til at implementere passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine persondata.

- Ethvert retshåndhævende organ, tilsyns- eller offentlig myndighed, domstol eller anden tredjepart, hvor vi mener, at videregivelse er nødvendig i henhold til gældende lovgivning eller forordninger.

- Data om din brug af piedi.dk, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" nedenfor.

- Nye ejere eller nye enheder i tilfælde af en selskabsomstrukturering, salg eller køb, der påvirker vores forretning.

- Enhver anden person, forudsat at du har givet dit samtykke. PIEDI vil aldrig sælge, distribuere eller på anden måde dele dine personoplysninger, medmindre vi har dit samtykke.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi kan yderligere forsikre dig om, at dine oplysninger ikke vil blive brugt af eller solgt til en udefrakommende tredjepart. Kreditkortoplysninger sendes krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Du kan kontrollere, om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås øverst i din browser.

PIEDI respekterer dine rettigheder? Nedenfor er en oversigt over dine rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger, som PIEDI håndterer:

- Hvis du ønsker at anmode om sletning af dine personoplysninger, kan du gøre det ved at kontakte os via kontaktoplysningerne, der er angivet nederst.

- Du har til enhver tid ret til at fravælge modtagelse af markedsføringsmeddelelser, som vi sender dig. Du kan udøve denne rettighed ved at bruge afmeldingsfunktionaliteten i den meddelelse, som du modtager eller ved at afmelde på www.piedi.dk/nyhedsbrev.

- Tilsvarende, hvis vi indsamler og behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, så kan du trække dit samtykke tilbage til enhver tid. Tilbagetrækning af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af eventuel behandling, som vi udførte før din tilbagetrækning, og vil heller ikke påvirke behandling af dine personoplysninger, der udføres på baggrund af en anden lovlig behandlingshjemmel.

- Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet om vores indsamling og brug af dine personoplysninger.

- Vi svarer på alle anmodninger, som vi modtager fra enkeltpersoner, der ønsker at udøve deres rettigheder i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

Hvad er en cookie?
piedi.dk anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvad bruges cookies til på piedi.dk?

- Browsing. Når du besøger piedi.dk, indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen af individuelle elementer på piedi.dk og til at understøtte vores markedsføring.

- Analytisk værktøj. Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistikker om brugen af piedi.dk til at give dig en bedre oplevelse.

- For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

- Tredjeparts cookies. piedi.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser. Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på piedi.dk, her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics der er leveret af Google.

- Funktionalitet. På piedi.dk sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på piedi.dk. Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på piedi.dk. herudover lagres der cookies, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv m.v.

Hvordan undgår jeg cookies?
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@piedi.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Vi kan afslå anmodninger, der uden grund gentages, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben, påvirker andre enkeltpersoners personlige data.

Udviklingen går stærkt så vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du kan kontakte PIEDI vedr. ovenstående på:
E-mail: info@piedi.dk

Eller pr. brev til:
Myrrhøj Detail ApS
Att: Privatliv
Lundbyesgade 32
DK-9000 Aalborg
CVR: 37276790
Telefon: +45 25 26 40 40


8. E-MARKEDSFØRING


Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm. Nyhedsbrevet modtager du kun, når du selv har tilmeldt dig. 



9. LOVVALG OG VÆRNETING

Alle køb af varer på piedi.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.