LEVERING OG RETURNERING


Dag til dag levering i Danmark

Ordrer over 500 kr. leveres fragtfrit til Danmark til GLS-pakkehop. Alle varer sendes med enten GLS eller UPS. Vi bestræber os på at afsende alle ordrer afgivet inden kl. 10 samme dag. Ordrer afgivet efter kl. 10 sendes efterfølgende hverdag. Piedi.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS og UPS. Bemærk at vi ikke afsender lørdage, søndage og helligdage, og ordrer afgivet på disse dage vil blive afsendt næstkommende hverdag. I forbindelse med udsalg og juletid kan der forekomme lidt længere leveringstid.

Leveringstider

Danmark: 1-3 hverdage
Udland 3-9 hverdage

Fragtpriser

Danmark
GLS-pakkeshop/erhvervsadresse: Gratis ved ordrer over 500,00 kr. Ordrer derunder: 39,00 kr.
Privatlevering: 49,00 kr. uanset ordrestørrelse.

Norge
Fragtgebyr på 315,00 kr. uanset ordrestørrelse.
Ved levering uden for EU opkræves der ikke moms,
og prisen vil derfor blive fratrukket 20% ved indtastning af destination.


Sverige, Belgien og Tyskland
Fragtgebyr på kr. 99,00 uanset ordrestørrelse.

Frankrig og Østrig
Fragtgebyr på kr. 130,00 uanset ordrestørrelse.

Finland
Fragtgebyr på kr. 140,00 uanset ordrestørrelse.

Storbritannien
Fragtgebyr på kr. 350,00 kr. uanset ordrestørrelse

Luxembourg
Fragtgebyr på kr. 130,00 kr. uanset ordrestørrelse
Returnering af en vare/Hvis du fortryder køb

Piedi.dk tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt, med alle mærker intakte og i samme stand som ved modtagelsen. Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare.

Alle produkter, der returneres til Piedi.dk skal være forsvarligt indpakket. Skoæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker men pakkes ind eller lægges i forsendelsesæske ved returnering. Send venligst æsken indpakket i papir, en pose, plastic eller andet, der beskytter æsken. Er varens emballage brugt som yderste emballage, dvs. tapet til eller på anden måde beskadiget, opkræves der et gebyr på 150,- kr., som modregnes returvarens pris.

Sådan sender du retur til Piedi.dk

1. Pak varen forsvarligt ind

2. Vedlæg ordresedlen som var i pakken, da du modtog den

3. Send pakken retur til vores adresse. Vi anbefaler, at varen returneres som pakkepost via Post Nord eller GLS da dette giver mulighed for sporing af pakken. Du kan nemt og billigt købe en GLS returlabel til 56,25 kr. nederst på vores webshop. Denne service tilbydes kun returordrer fra danske adresser, og pakkens længste side må ikke overstige 80 cm, og pakken må ikke veje over 5 kg.

4. Du modtager en mail, når vi har modtaget og behandlet din returvare

Returpakken skal sendes med omdeling til:
PIEDI
Østeraagade 2
DK-9000
Mærket: Retur

OBS: vi tager IKKE imod returvarer sendt til en pakkeboks/postbutik og pakker leveret med DAO. Alle returvarer skal sendes med omdeling til vores adresse, ellers vil der blive modregnet en fragtomkostning i returvarernes pris.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. Piedi.dk vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris.

Nægtet modtagelse af pakken/ikke afhentet pakken i tide
Nægter du modtagelse, eller får du du ikke hentet pakken i tide i pakkeshop, vil du blive opkrævet et fragtgebyr på 150 kr. Skriver du fejl i din adresse ved levering, og vi modtager den retur fra fragtfirmaet, vil du ligeledes blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr, så tjek altid at du skriver den rigtige adresse. De 150 kr. vil blive modregnet dit ordrebeløb.

Aflever returvarer i butikken i Aalborg
Du er også velkommen til at aflevere din returpakke i butikken i Aalborg (se butikkens åbningstider her) Husk at medbringe den faktura, du modtag sammen med varen.

OBS: returbeløbet udbetales ikke direkte til dig i butikken men overføres via webshoppen til det kort, du har anvendt ved bestilling. Du får udleveret en kvittering for returnering af varen og modtager en mail fra os, når pengene er tilbageført.

Bytte til samme style i en anden størrelse eller farve
Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren, overføres pengene til din konto. Det sikrer, at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt.

Reklamation/hvis der er noget galt med varen
Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering eller groft misbrug. Kundeservice skal kontaktes, inden du sender en reklamation retur. Kontakt kundeservice på telefon: +45 25264040 eller mail info@piedi.dk
VIGTIGT: Reklamationer uden forudgående kontakt og original kvittering vil blive afvist.