OM PIEDIVi, Piedi, er en familieejet sko- og webbutik placeret i hjertet af Aalborg og har mere end 25 års erfaring inden for skobranchen.

Piedi betyder fødder på italiensk. Fødderne er kroppens fundament, og vi skal passe godt på dem. Vores vision er derfor kun at levere det bedste til dine fødder - således går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller komfort i vores udvalg af fodtøj.

Vi tror på, at det bedste fodtøj er lavet i gode materialer og har den rigtige pasform, så hos Piedi finder du altid tidens trends samt klassiske modeller til både damer og herrer fra en lang række kvalitetsmærker som Bubetti, Lofina, Angulus, Billi Bi, Nature, DL Sport, Fitflop, Dr. Martens, Birkenstock oma.

Fokus, nærvær og god service har stor betydning for os, og vi står altid klar til at rådgive dig, så du kommer hjem med det helt rigtige fodtøj, som du kan have glæde af i mange år.

Overvejer du at bestille online men er i tvivl om pasform eller andet? Ring til os på tlf. 25 26 40 40 eller skriv til os via kontaktformularen her
, så hjælper vi dig.