Denne privatlivspolitik forklarer,
hvordan Myrrhøj Detail Aps ("vi" eller "os")
behandler og sikrer dine personoplysninger.


Introduktion
Når du besøger piedi.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies ( se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter piedi.dk, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Hvorfor og hvordan benytter vi de indsamlede personoplysninger?
Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde eller bruger af piedi.dk

- F.eks. når du bruger piedi.dk, benytter vi dine oplysninger til at leverer de ønskede produkter eller andres services. Hvis du laver et køb på piedi.dk, deltager i en aktivitet eller kampagne bruger vi dine kontaktoplysninger til at kommunikere med dig om produktet, levering, kampagnen eller aktiviteten.

Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice via e-mail, profil/konto på piedi.dk eller telefon.

- Henvender du dig til kundeservice med spørgsmål til ordre/produktet benytter vi dine oplysninger til at vejlede dig og rette evt. fejl

Markedsføring. At vise relevante produkter, for inspiration og anbefalinger via piedi.dk og e-mail.

- Hvis du giver din tilladelse, vil vi sende dig seneste nyheder og information om PIEDI aktiviteter, kampagner, konkurrencer og produkter. Du kan når som helst fravælge den tilladelse du har givet på de tilsendte nyhedsmails eller direkte på piedi.dk her: www.piedi.dk/nyhedsbrev

Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med PIEDI, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse på piedi.dk og udvikling af nye funktioner. Dette omfatter også at beskytte, administrere og vedligeholde piedi.dk, brug af piedi.dk, køb og til at forstå vores kunders præferencer.

Bedrageri, risiko og lovgivning. For at forhindre bedrageri, udføre risikovurdering og overholde gældende lovgivning.

Dataopbevaring

- PIEDI vil opbevare dine personoplysninger, hvor vi har et løbende legitimt forretningsmæssigt behov for at gøre det (for eksempel, mens du har en konto hos os, eller for at gøre det muligt for os at opfylde vores retlige forpligtelser, herunder skattemæssige og regnskabsmæssige forpligtelser).

- Hvis du gør indsigelse mod vores behandling af visse områder af dine personoplysninger (herunder i forbindelse med modtagelse af markedsføringsmeddelelser fra os), vil vi føre en fortegnelse over din indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger, således at vi kan fortsætte med at respektere dine ønsker.

- Vi vil slette eller permanent anonymisere dine personoplysninger på det tidspunkt, hvor vi ikke længere behøver at behandle dem i overensstemmelse med vores forretningsmæssige behov eller af enhver juridisk årsag.

Deling af personoplysninger
PIEDI deler dine personoplysninger med:

- Tredjeparter, som behandler personoplysninger på PIEDIs vegne, f.eks. behandling af kreditkort og betalinger, forsendelse og levering, hosting, distribution af e-mails, analyser samt administration af visse tjenester og funktioner på piedi.dk. Ved brug af tjenesteydelser fra tredjemænd indgår vi aftaler, der forpligter dem til at implementere passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine persondata.

- Ethvert retshåndhævende organ, tilsyns- eller offentlig myndighed, domstol eller anden tredjepart, hvor vi mener, at videregivelse er nødvendig i henhold til gældende lovgivning eller forordninger.

- Data om din brug af piedi.dk, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" nedenfor.

- Nye ejere eller nye enheder i tilfælde af en selskabsomstrukturering, salg eller køb, der påvirker vores forretning.

- Enhver anden person, forudsat at du har givet dit samtykke. PIEDI vil aldrig sælge, distribuere eller på anden måde dele dine personoplysninger, medmindre vi har dit samtykke.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi kan yderligere forsikre dig om, at dine oplysninger ikke vil blive brugt af eller solgt til en udefrakommende tredjepart. Kreditkortoplysninger sendes krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Du kan kontrollere, om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås øverst i din browser.

PIEDI respekterer dine rettigheder? Nedenfor er en oversigt over dine rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger, som PIEDI håndterer:

- Hvis du ønsker at anmode om sletning af dine personoplysninger, kan du gøre det ved at kontakte os via kontaktoplysningerne, der er angivet nederst.

- Du har til enhver tid ret til at fravælge modtagelse af markedsføringsmeddelelser, som vi sender dig. Du kan udøve denne rettighed ved at bruge afmeldingsfunktionaliteten i den meddelelse, som du modtager eller ved at afmelde på www.piedi.dk/nyhedsbrev.

- Tilsvarende, hvis vi indsamler og behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, så kan du trække dit samtykke tilbage til enhver tid. Tilbagetrækning af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af eventuel behandling, som vi udførte før din tilbagetrækning, og vil heller ikke påvirke behandling af dine personoplysninger, der udføres på baggrund af en anden lovlig behandlingshjemmel.

- Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet om vores indsamling og brug af dine personoplysninger.

- Vi svarer på alle anmodninger, som vi modtager fra enkeltpersoner, der ønsker at udøve deres rettigheder i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

Hvad er en cookie?
piedi.dk anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvad bruges cookies til på piedi.dk?

- Browsing. Når du besøger piedi.dk, indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen af individuelle elementer på piedi.dk og til at understøtte vores markedsføring.

- Analytisk værktøj. Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistikker om brugen af piedi.dk til at give dig en bedre oplevelse.

- For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

- Tredjeparts cookies. piedi.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser. Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på piedi.dk, her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics der er leveret af Google.

- Funktionalitet. På piedi.dk sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på piedi.dk. Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på piedi.dk. herudover lagres der cookies, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv m.v.

Hvordan undgår jeg cookies?
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@piedi.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Vi kan afslå anmodninger, der uden grund gentages, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben, påvirker andre enkeltpersoners personlige data.

Udviklingen går stærkt så vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du kan kontakte PIEDI vedr. ovenstående på:
E-mail: info@piedi.dk

Eller pr. brev til:
Myrrhøj Detail ApS
Att: Privatliv
Lundbyesgade 32
DK-9000 Aalborg
CVR: 37276790
Telefon: +45 25 26 40 40


Sidst opdateret maj 2018