retur


I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur. Du bedes udfylde og vedlægge retursedlen samt medsendte faktura i returneringen. Print returseddel her.

Ombytning
Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller vare?
Så returnerer du den vare, du ikke ønsker og fortager et nyt køb på den ønskede vare på www.piedi.dk. Vi tilbagebetaler pengene for din returvare til det kort, du har anvendt ved bestilling, når denne er returneret.

Returnering
Du kan enten sende din returpakke til os eller aflevere den i butikken i Aalborg. Vær dog opmærksom på, at pengene ikke kan blive udbetalt til dig direkte i butikken men overføres via webshop til det kort, du har anvendt ved bestilling. Returfragten afholdes af dig.
Returneringen skal ske til vores adresse: Piedi, Østeraagade 2, DK-9000 Aalborg og fremsendes MED OMDELING. NB! Vi modtager hverken pakker fra DAO, pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker leveret til postbutik.

NB! Skoæsken må ikke beskadiges, tapes til eller bruges som den yderste emballage, da varen ellers ikke kan videresælges i original emballage. Send venligst æsken indpakket i papir, en pose, plastic eller andet, der beskytter æsken.

Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Der kan gå et par dage, før beløbet figurerer på din konto. Vi gør opmærksom på, at der ved betaling med Mastercard kan gå op til 45 dage, før beløbet figurerer på din konto.
Vi fører dine penge tilbage til det betalingskort, som du har anvendt ved bestilling.

Skriver du fejl i din adresse, og vi modtager den retur fra GLS/UPS, betaler du selv denne returfragt/ekspeditionsgebyr på 150 kr, så tjek altid at du skriver den rigtige adresse.
Nægter du at modtage pakken fra den valgte pakkeshop, eller får du ikke hentet pakken i tide, skal du være opmærksom på, at du vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr. De 150 kr. modregnes dit ordrebeløb.

BILLIG PORTO:
Du kan nemt og enkelt købe dit returlabel for 55 kr. her. NB! Køb af returlabel til 55 kr. gælder kun i Danmark.