RETURNERING

I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder, at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Send en mail til info@piedi.dk med information om, at du fortryder købet. Du skal oplyse navn, ordrenummer og vare. Varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Dvs. ubrugt og i samme emballage. Du bedes udfylde og vedlægge retursedlen og medsendte faktura, når du returnerer.

Returnering
Du betaler selv porto og andre eventuelle omkostninger i forbindelse med returnering, og det står dig frit for, hvilket fragtfirma du returnerer med, dog modtager vi IKKE pakker fra DAO. Du kan nemt og billigt købe en returlabel til 55 kr. nederst på vores webshop

VIGTIGT!
Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav eller pakker leveret til postbutik/pakkeshop samt pakker leveret med DAO.

Alle pakker skal returneres MED OMDELING eller leveres personligt til:

Piedi
Østeraagade 2
9000 Aalborg
Danmark
NB! Vær venligst opmærksom på, at skoæsken ikke må beskadiges, tapes til eller bruges som den yderste emballage, da varen ellers ikke kan videresælges i original emballage. Send venligst æsken indpakket i papir, en pose, plastic eller andet, der beskytter æsken. Er varens emballage brugt som yderste emballage, dvs. tapet til eller på anden måde beskadiget, opkræves der et gebyr på 150,- kr. De 150,- kr. fratrækkes returbeløbet.

Ombytning
Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller vare?
Så returnerer du den vare, du ikke ønsker og fortager et nyt køb på den ønskede vare på www.piedi.dk. Vi tilbagebetaler pengene for din returvare til det kort, du har anvendt ved bestilling, når denne er returneret, modtaget og gennemgået.

Returnering & ombytning i butikken i Aalborg
Du kan altid returnere eller ombytte en vare i vores butik i Aalborg. Har du betalt med Dankort eller VISA/Dankort, overfører vi pengene til din konto i løbet af få dage. Vær dog opmærksom på, at pengene ikke kan blive udbetalt til dig direkte i butikken men overføres via webshop til det kort, du har brugt til betaling. Husk at medbringe den faktura, du modtag sammen med varen. Du får udleveret en kvittering for returnering af varen og modtager en mail fra os, når pengene er tilbageført.

Tilbagebetaling
Tilbagebetaling af ordrebeløb sker hurtigst muligt, efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Piedi tilbagebetaler også eventuelle fragtgebyrer i forbindelse med levering af varen, dvs. det fragtgebyr du eventuelt har betalt for levering, da du bestilte varen. Der kan gå et par dage, før beløbet figurerer på din konto. Vi gør endvidere opmærksom på, at der ved bestillinger foretaget med Mastercard kan gå op til 45 dage, fra købet er foretaget, til pengene figurerer på din konto. Piedi tilbagebetaler beløbet hurtigst efter modtagelse af returvaren, men overførelsen kan tage længere tid. Dette er Mastercards regler, ikke Piedis.

NB! Skriver du fejl i din adresse, og vi modtager den retur fra fragtfirmaet, vil du blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr, så tjek altid at du skriver den rigtige adresse. Nægter du at modtage pakken fra den valgte pakkeshop, eller får du ikke hentet pakken i tide, skal du være opmærksom på, at du ligeså vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr. De 150 kr. vil blive modregnet dit ordrebeløb.