Unisa Cervera Brun Dame Remsandal med Snake

Unisa

DKK 699,00
På lager
UNISA CERVERA - DAMESANDAL
Smart dame remsandal i brun skind lavet på en let og fleksibel sål. Sandalen har snake-detalje fortil og en dejlig, blød indersål i ruskind samt ankelrem med spændelukning. Sålen måler 3,5 cm bagtil og 2,5 cm fortil.

PASFORM
Almindelig. Se størrelsesguide nedenfor.

PLEJE
Vi anbefaler at pleje skinddelen med en god, neutral skocreme, fx Woly Perfect Gel. Ruskindsdelen skal have ruskindspleje, fx Woly Combi Care + Woly Suede Velours Liquid - neutral. Til snavs på ruskindet anbefaler vi en ruskindsbørste. Bør imprægneres inden brug, fx med Woly Protector 3x3.

OM UNISA
Unisa startede tilbage i 70'erne i Spanien, og skoene er karakteriseret ved en lækker komfort og høj kvalitet til en fair pris. Unisa bestræber sig hele tiden på at forene trendy og praktisk samt udvikle fodtøj med den bedste komfort og lang levetid. Skoene er både ideelle i hverdagen, til et møde, til fest eller til en romatisk date. Unisa fodtøj er lavet af nøje udvalgt læder i den bedste kvalitet og har en hel special TPU (elastisk termoplastisk polyuretan) sål, der gør skoene både antislip, let, optimale i regnvejr samt mere immune og fleksible i al slags vejr. Unisa er til den moderne kvinde, der ønsker at se godt ud i hverdagen uden at gå på kompromis med komforten.
klik for størrelseguide
EU VEJL. INDVENDIGE LÆNGDE (CM)
36 23,3
37 24
38 24,7
39 25,3
40 26
41 26,7
42 27,3

Relaterede varer