Unisa Granada Cognac Dame Sandal med Kilehæl

Unisa

DKK 849,00 DKK 594,30
På lager
UNISA GRANADA - DAMESANDAL
Lækker damesandal i cognac skind med croco-detaljer og en blød indersål i kombineret ruskind og skind. Sandalen har krydsende remme fortil, ankelrem med spændelukning og kilehæl, der måler 5 cm. Sålen er lavet af palmearten Raffia og belagt med non-slip, let og fleksibelt gummi. Perfekte til både hverdag og fest!

PASFORM
Almindelig. Se størrelsesguide nedenfor.

PLEJE
Vi anbefaler at pleje skinddelen med en god, neutral skocreme, fx Woly Perfect Gel. Ruskindsdelen skal have ruskindspleje, fx Woly Combi Care + Woly Suede Velours Liquid - neutral. Til snavs på ruskindet anbefaler vi en ruskindsbørste. Bør imprægneres inden brug, fx med Woly Protector 3x3.

OM UNISA
Unisa startede tilbage i 70'erne i Spanien, og skoene er karakteriseret ved en lækker komfort og høj kvalitet til en fair pris. Unisa bestræber sig hele tiden på at forene trendy og praktisk samt udvikle fodtøj med den bedste komfort og lang levetid. Skoene er både ideelle i hverdagen, til et møde, til fest eller til en romatisk date. Unisa fodtøj er lavet af nøje udvalgt læder i den bedste kvalitet og har en hel special TPU (elastisk termoplastisk polyuretan) sål, der gør skoene både antislip, let, optimale i regnvejr samt mere immune og fleksible i al slags vejr. Unisa er til den moderne kvinde, der ønsker at se godt ud i hverdagen uden at gå på kompromis med komforten.
klik for størrelseguide
EU VEJL. INDVENDIGE LÆNGDE (CM)
36 23,3
37 24
38 24,7
39 25,3
40 26
41 26,7
42 27,3

Relaterede varer