Unisa Falconi Dame Sneaker i Sølv Skind

Unisa

DKK 999,00 DKK 599,40
På lager
UNISA FALCONI - DAME SNEAKER
Superfed dame sneaker i sølvfarvet skind med hvid snøre og en udtagelige og ergonomisk SuperSoft-indersål. Sneakeren har desuden SuperSoft non-slip TPU gummisål med en slidstærk, letvægtig og super-fleksibel pude-effekt, som reducerer ømhed i fødderne ved brug.

PASFORM
Almindelig. Se størrelsesguide nedenfor.

PLEJE
Vi anbefaler at pleje med en god, neutral skocreme, fx Woly Perfect Gel eller Bubetti Effekt. Bør imprægneres inden brug, fx med Woly Protector 3x3.

OM UNISA
Unisa startede tilbage i 70'erne i Spanien, og skoene er karakteriseret ved en lækker komfort og høj kvalitet til en fair pris. Unisa bestræber sig hele tiden på at forene trendy og praktisk samt udvikle fodtøj med den bedste komfort og lang levetid. Skoene er både ideelle i hverdagen, til et møde, til fest eller til en romatisk date. Unisa fodtøj er lavet af nøje udvalgt læder i den bedste kvalitet og har en hel special TPU (elastisk termoplastisk polyuretan) sål, der gør skoene både antislip, let, optimale i regnvejr samt mere immune og fleksible i al slags vejr. Unisa er til den moderne kvinde, der ønsker at se godt ud i hverdagen uden at gå på kompromis med komforten.
klik for størrelseguide
EU VEJL. INDVENDIGE LÆNGDE (CM)
36 23,3
37 24
38 24,7
39 25,3
40 26
41 26,7
42 27,3

Relaterede varer