Unisa Kisome Sort Damesandal med Kilehæl

Unisa

DKK 799,00 DKK 559,30
På lager
UNISA KISOME - DAMESANDAL
Feminin damesandal i sort tekstil/ruskind med rund snude og ankelrem med lille justerbart spænde. Sandalen har en 7 cm kilehæl og en platformhøjde på 3,5 cm. Sålen er lavet i let og fleksibelt gummi og er skridsikker. Unisa er kendt for deres lækre komfort.

PASFORM
Almindelig. Se størrelsesguide nedenfor.

PLEJE
Vi anbefaler at pleje ruskindsdelen med Woly Combi Care eller Woly Suede Velours Liquid - black. Til snavs på ruskindet anbefaler vi en ruskindsbørste. Tekstil-delen kan rengøres med en opvredet klud. Bør imprægneres inden brug med fx Woly Protector 3x3.

OM UNISA
Unisa startede tilbage i 70'erne i Spanien, og skoene er karakteriseret ved en lækker komfort og høj kvalitet til en fair pris. Unisa bestræber sig hele tiden på at forene trendy og praktisk samt udvikle fodtøj med den bedste komfort og lang levetid. Skoene er både ideelle i hverdagen, til et møde, til fest eller til en romatisk date. Unisa fodtøj er lavet af nøje udvalgt læder i den bedste kvalitet og har en hel special TPU (elastisk termoplastisk polyuretan) sål, der gør skoene både antislip, let, optimale i regnvejr samt mere immune og fleksible i al slags vejr. Unisa er til den moderne kvinde, der ønsker at se godt ud i hverdagen uden at gå på kompromis med komforten.
klik for størrelseguide
EU VEJL. INDVENDIGE LÆNGDE (CM)
36 23,3
37 24
38 24,7
39 25,3
40 26
41 26,7
42 27,3

Relaterede varer