Fitflop Lulu Croco Slide AK4-090 Sort Slip-in Damesandal

Fitflop

DKK 849,00
På lager
FITFLOP LULU CROCO SLIDE - DAMESANDAL
Smart slip-in damesandal fra Fitflop i sort læder med croco-struktur. Sandalen har krydsende remme med spændelukning og er lavet på den superbløde, trykfordelende standard Microwobbleboard-mellemsål, der har tre forskellige hårdsgrader for optimal komfort. Sålen er super let og har en slidstærk gummibelægning. Fitflop er desuden mærket med APMA * Seal of Acceptance, for fodtøj der fremmer fodens sundhed (* American Podiatric Medical Association)

PASFORM
Gennemsnitlig (bredde) pasform. Se størrelsesguide nedenfor.

PLEJE

Vi anbefaler at pleje med en god skocreme, fx Woly Perfect Gel eller Bubetti Effekt. Sandalen bør imprægneres inden brug med fx Woly Protector 3x3.


OM FITFLOP
Fitflop har siden 2007 udviklet et biomekanisk fodtøj, der har 25% bedre stødabsorbering end normale sko. Fitflop er kendt for den originale Microwobbleboard sål, der giver en exceptionel komfort og er dels stødabsorberende, dels fordeler den fodens tryk ved straks at udvide området for fodens kontakt med sålen. Endvidere er sålen opbygget i tre zoner, hvor den lidt stivere sål i forfoden giver en trampolin effekt samtidig med, at forfodsknoglerne beskyttes. Fitflop er innovativt fodtøj med ergonomi, komfort og fleksibilitet i verdensklasse. Filosofien bag skoene er netop, at vores fødder fortjener ergonomisk fodtøj dagen lang.
klik for størrelseguide
EU LÆNGDE (CM)
36 23,5
37 24
38 25
39 25,5
40 26
41 26,5
42 27,5

Relaterede varer