Fitflop New Rally Dame Sneaker i Hvid Læder

Fitflop

DKK 799,00
På lager

FITFLOP NEW RALLY SNEAKER - DAME
Basic og sporty dame sneaker, der bør være en del af enhver kvindes garderobe. Sneakeren er lavet i glat, hvidt læder med hvid snøre og på den superlette, ultra-fleksible Anatomicush-mellemsål, der har en ergonomisk konstrueret superkomfort. Sålen har desuden en skridsækker gummibelægning. Fitflop er mærket med APMA * Seal of Acceptance, for fodtøj der fremmer fodens sundhed (* American Podiatric Medical Association)


PLEJE

Vi anbefaler at pleje skoen med en god, neutral skocreme, fx Woly Pefect Gel eller Bubetti Effekt. Skoen bør imprægneres inden brug med WOLY Protector 3x3.


OM FITFLOP
Fitflop har siden 2007 udviklet et biomekanisk fodtøj, der har 25% bedre stødabsorbering end normale sko. Fitflop er kendt for den originale Microwobbleboard sål, der giver en exceptionel komfort og er dels stødabsorberende, dels fordeler den fodens tryk ved straks at udvide området for fodens kontakt med sålen. Endvidere er sålen opbygget i tre zoner, hvor den lidt stivere sål i forfoden giver en trampolin effekt samtidig med, at forfodsknoglerne beskyttes. Fitflop er innovativt fodtøj med ergonomi, komfort og fleksibilitet i verdensklasse. Filosofien bag skoene er netop, at vores fødder fortjener ergonomisk fodtøj dagen lang.

Relaterede varer