Lofina I9-782 Grå Brun Damestøvle med Velcro

Lofina

DKK 2.199,00
På lager
LOFINA I9-782
Supercool damestøvle i en flotte grå-brune toner lavet i lækkert kalveskind, der har fået en oliebehandling for at give støvlen et mere rå look. Støvlen har rund snude, to justerbare remme med velcrolukning fortil og indvendig lynlås. Lavet på en kraftig og slidstærk gummisål. Sålen måler ca. 5,5 cm på det højeste stykke. Super til både efterår og vinter!

PLEJE
Vi anbefaler at pleje med en god olieret skocreme, fx Woly Oiled Leather Creme, der opfrisker, imprægnerer og genskaber det olierede look eller med en neutral læderfedt.

OM LOFINA
Lofina er et dansk designet, italiensk produceret skobrand, der siden 1996 har designet lækre håndlavede sko, støvler, ballerinaer og sandaler med en yderst god pasform. Skoene, der primært er fremstillet af kalveskind, bliver håndsyet på en lille fabrik i Marche område i Italien, og der bliver hverken gået på kompromis med kvalitet eller design. Filosofien bag brandet er nemlig, at sko skal være behagelige fra starten. Lofina er desuden kendetegnet ved moderigtige og solide sko, der er produceret til at yde den bedste komfort til dine fødder.

Relaterede varer